Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 919 niet laden

.

Onze klanten aan het woord

Подробнее на сайте: https://newsquick.ruhttps://newsinit.ruGo to top of pagehttps://newsnight.ru https://news720.ru https://bordernews.ru
https://newsaim.ruhttps://newsmoment.ru
https://targetnews.ru
https://exactnews.ruhttps://newsabc.ru https://calmnews.ruGo to top of pagehttps://rawnews.ruhttps://sidenews.ruhttps://newsrecent.ru
https://branchnews.ru

Toen hij nog een jochie van een jaar of 10 was, kwam Joost Rutten uit Rijen al bij Yvonne. Nu 25! jaar later komt hij er nog steeds. Want bij Yvonne gaan ze écht met de tijd mee.

"Ik raak er geïnspireerd, de stijl van Yvonne's kapsalon past bij mij. Het is vernieuwend, gedurfd en ze snappen dat je kapsel een onderdeel is van je hele stijl. Van je hoofd tot je schoenen." - Joost Rutten

 

“Yvonne is een vakvrouw en super ondernemend. Je moet het maar durven om zo actief te zijn als zij. Ik vind dat prijzenswaardig!”  Ook noemt Cris, een trouwe klant sinds jaren, de klik die er is en de prettige sfeer binnen het hele team. Over de vernieuwing van het interieur en de uitbreiding met ambachtelijk bereidde koffies is hij enthousiast. Het zegt iets over de creatieve en vernieuwende geest van Yvonne en draagt extra bij aan de positieve sfeer, dat spreekt mij aan” 

- Cris Rutten

 

Ze was ontevreden over haar haarkleur en ging op zoek naar een kapsalon die specialist is op dat gebied. Ze kenden vrouwen die wél een prachtige haarkleuring hadden en kwam erachter dat zij bij Knippen by Yvonne kwamen voor hun haar. Ze maakte snel een afspraak en heeft daar geen seconde spijt van gehad. Nu is ze helemaal tevreden met haar kapsel en dat komt omdat Yvonne, maar ook de rest van het team, absoluut weten wat ze doen. “Je merkt dat Yvonne de kwaliteit binnen haar team bewaakt. Ze weet wat er speelt. Daarom kun je ervan op aan dat niet alleen zij, maar alle medewerkers er altijd voor zorgen dat je tevreden de deur uitloopt.” 

- Debby Stuyk

 

Ze ging 10 jaar geleden op aanraden van Dave, haar man, naar de kapsalon van Yvonne. En ze wil er niet meer weg. Want waar ze voorheen telkens bij een andere kapper tig kapsels had laten knippen, maar nooit echt 100% tevreden was, is ze dat nu wel. "Ze snappen wat bij mij past, omdat ze me kennen. Niet alleen wat betreft het soort haar dat ik heb, maar ook wat voor type ik ben. Dat is hun kracht." Ook is ze zeer te spreken over de fijne sfeer. Niet voor niets gaat ze er ook met haar 3 kinderen naar toe, want ook zij voelen zich er thuis.

- Marije van Dun

 

Ze vinden het een feestje om naar de kapper te gaan, want ze hebben de grootste lol bij Yvonne Knippen&Koffie en kunnen er gezellig kletsen. "Het fijnste vinden we het als papa en mama er niet bij zijn. Dan is het nog leuker. Angela en Yvonne doen ook altijd speciale dingen met ons haar. Echt moeilijke, gave vlechtjes bij Pleun en Bram en ik komen soms thuis met een hanekam, haha. Maar die haal je er ook weer zo uit hoor! Want ze snappen altijd precies hoe ik mijn haar in het echt wil hebben zitten."  

- Niek (9 jaar), Bram (7 jaar) en Pleun (6 jaar)

 

Carolien heeft vanaf het begin een echte klik met het team en dan in het bijzonder met Angela. Net als zij is Angela altijd in voor iets nieuws en is ze lekker eigenwijs. "Echt fijn om te merken dat er iemand is die direct begrijpt wat ik wil. Dat binnen het team ieder zijn specialiteit heeft, vind ik prettig." Ze is erg benieuwd naar het nieuwe concept Yvonne Knippen&Koffie. "Het is weer eens wat anders en dat is leuk!" 

- Carolien Langendoen

 

Een aantal jaren geleden had hij nog een 'Justin Bieber kapsel'. Nu is het kort aan de zijkant en langer bovenop. De 20 jarige Loek is er aan gewend dat de kapsters bij Yvonne hem knippen zoals hij het op dat moment graag wil. Al van jongs af aan laat hij zich knippen door Corinne en Angela. "Ze weten altijd precies wat ik bedoel en kennen me persoonlijk. Dat voelt fijn, net als de gezellige sfeer."

- Loek van der Vloet

Log In or Register